31 de març 2008

Wa yeah!


Ja puc dir que he cridat "tot això a jo me sua soberanament sa polla" des d'una llotja del Gran Teatre del Liceu.

Què rebel i catàrtic tot plegat.


8 comentaris:

Lluna ha dit...

Jo també hi vaig estar fa poc, però en un altre concert i també en parlo al meu cove. Però la teva foto diu molt més del què jo puc expressar amb paraules :)

Sergi ha dit...

Ei, que jo hi era, i va ser totalment increïble! Això vaig preguntar als meus companys, 'es pot dir polla aquí al liceu??' No esperava res de bo d'aquest concert, i en vaig sortir meravellat. Et diré que fins i tot vaig fotografiar els llums aquests de la teva foto. Però bé, no et puc dir res que no sàpigues, va ser realment especial. No m'agrada fer propaganda, però al blog que tinc amb els meus amics en vaig fer una crònica. De cadascun dels concerts que anem, algú de nosaltres en fa un escrit, i aquest me'l vaig demanar jo. Valia la pena. Què dir? Wa yeah!!

Madieta ha dit...

Uo! Rebel rebel! Veurem a la Petita i al Batman amb cresta Punk-Anarko? ~:)

DooMMasteR ha dit...

De ben segur que més d'un s'escandalitzaria d'haver-te sentit XD

Bon bloc! :-)

bimbonocilla ha dit...

genial la foto!!!

A mi m'agrada molt: ...Dolça besada té gust que s’acaaba
pont i principi de viure sense tu...

PetitaCriatura ha dit...

Somiant, sí, ja vaig veure el teu post! M'agrada molt com ho expliques. Per cert, la Luz està que se sale al seu darrer disc. També m'agrada molt. Petonàs.

xexu, tu també hi eres?! Què guai! Va ser al·lucinant... Em llegiré la teva crònica amb calma. Wa yeah! :-p

Jajajaja Madieta, amb mi encara s'hi podria fer alguna cosa però el Batman té el pèl molt curtet com per fer-li cresta!! Jajaja. Me l'estic intentant imaginar... :-*

doommaster, i tant, més d'un ni s'ho creuria que aquestes coses passin al Liceu. Benvingut i gràcies per la teva visita :-)

marta, gràcies!

nimue ha dit...

quina sooooort!!! que xulooooo!!!! visca Antonia Font!

Anònim ha dit...

El diumenge passat va tenir lloc una nit inoblidable. Al començament tots cohibits pel Liceu, però al final va ser un festival!

I això que deia que estava encostipat!