17 de gen. 2008

Puede que este sea un buen principio


Sento que es tanca un cicle quan veig que el nostre far surt a un anunci televisiu. Negre i blanc, sal marina i vent violent. Es tanca un cicle, sobretot, quan sé que el veuràs i seràs incapaç de pensar en una altra cosa que no tingui a veure amb tu mateixa.

Sento que es dibuixa un cercle perfecte quan el meu autobús té la seva parada just al davant de l'edifici on et vaig conèixer, i circula lentament sota les balconades de la sala on la teva veu va ressonar fins a trontollar dins el meu pit.

Cicles, fases, períodes en línia corba, amb principis i finals que es toquen, quan no puc sentir cap a tu res que s'assembli a l'estima. I em quedo mirant enlaire, com si encara et pogués veure fumant un cigarro recolzada a les baranes del primer pis.

Es desdibuixen les espirals que vam pintar al sostre de l'habitació 27, on vam ser en Dalí i la Gala fent capelles sixtines a mida, perquè hi dormiràs amb algú altre i no coneixeràs mai el significat de la paraula empatia.

11 comentaris:

Giorgio Grappa ha dit...

Hola, PetitaCriatura! Ja feia dies que em volia passar per aquí, i saludar-te, però, en fi, les coses no sempre surten com u vol...

Ai, els desamors... En casos així, jo procure patir de pressa per poder superar-ho ràpidament i tornar a clavar-me en altre lio similar (si és que no escarmente...); no sé si és un bon consell, per a mi em funciona... relativament.

Una abraçada, bonica!

PetitaCriatura ha dit...

Giorgio, maco, com m'agrada llegir-te per aquí! Ara m'adono que us he trobat molt a faltar, saps?

Ai, els desamors... M'agrada molt el teu consell XD Però voldria remarcar la paraula "similar", perquè no m'agradaria tornar a cometre els mateixos errors.

Tot i així, jo tampoc no escarmento...

Un petonet i moltes gràcies, guapo.

EQMEVD ha dit...

No hem d'escarmentar dels amors.

Hem d'escarmentar dels mals amors.

PetitaCriatura ha dit...

Però hi ha amors que algun dia no es converteixin en mals amors? Ara per ara la meva visió és molt negativa al respecte... ;-)

Giorgio Grappa ha dit...

És negativa perquè has patit; has patit perquè estimaves; estimaves perquè ets humana. Només deixant de ser humans podem deixar de patir; no sé a tu, però a mi no em compensaria: preferisc seguir patint i estimant i sent humà.

Besets!

Giorgio Grappa ha dit...

Nosaltres també et notàvem molt a faltar! Ben tornada!

PetitaCriatura ha dit...

Giorgio, mira't així potser encara donaria les gràcies i tot... Però què vols que et digui, en la meva propera vida prefereixo no ser humana!

Gràcies... En el fons sé que tens raó ;-) Un beset!

EQMEVD ha dit...

i no tots els amors acaben sent mals amors, a vegades és pitjor i es converteixen en no res.

PetitaCriatura ha dit...

Això sí que fa por, elquemaietvaigdir, perquè significarien anys perduts, anys buits.

Laia ha dit...

Aquest far em resulta familiar, i el vent violent encara més.

PetitaCriatura ha dit...

No el perdis mai de vista, doncs ;-)