17 de març 2008


Estaria bé viure dins un musical. Tot sembla més banal quan ho associes a un ritme i a una tornada, i les veus profundes de les cançons que fan mal passen a ser regalets mp3 embolicats en un paper d'endevinalles. A la dutxa tot és més fàcil.

N'hi ha que no recorden les cançons, però tenen la virtut de posar les paraules justes a les imatges que retenen. Al capdavall, tenen la virtut de valorar formes i colors. I això és una sort, perquè també n'hi ha que passen de llarg sense fixar-s'hi gaire en el que els envolta.

Ha estat un cap de setmana intens pels cinc sentits, amb gust a chupachups de cocacola i olor a taronja caramel·litzada; de colors vermellosos i sons de processons que fan trontollar carrers estrets. Suavitat de carícies disfressades de petits actes quotidians, com col·locar un imant en una nevera buida o fer una trucada de telèfon.

Ara només cal que no em falli el sentit comú, i tot podria tenir sentit.


10 comentaris:

Sergi ha dit...

Tinc la impressió que no només ha estat un cap de setmana intens, sinó també de canvis. Espero que el sentit comú et guii, i que tot torni a prendre sentit. Segur que cal. Necessitem una explicació per les coses. Troba la teva.

Mireia Sala ha dit...

Els colors vermellosos pels caps de setmana són ideals. I la taronja caramel·litzada... mmmmm

anna g. ha dit...

Mmmmm... m'has fet venir ganes de menjar-me un kojac de coca-cola... :)

Giorgio Grappa ha dit...

El sentit comú em fa por, ho sent. Però els correfocs m'agraden moltíssim!

Besets!

PetitaCriatura ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris!

Em fa gràcia i trobo molt curiós que els dos homes, Xexu i Giorgio, hagin centrat els seus comentaris en el "sentit comú", i en canvi les dues noies, clémentine i bitxo, han volgut destacar referències als sentits sensorials.

Bé, i a en Giorgio li ha sortit la vena fallera :-p

Molts petons per tots quatre!

Carmen Griss ha dit...

Esque TOT te sentit, temps al temps :)

Anònim ha dit...

m'agrada ... m'encanta com tractes xupa-xups, taronjes ..imans de nevera i deixen de ser objectes qualsevol i passen a ser estimables com per màgia.. o potser no és per màgia .. serà per com els mires ? Elena

PetitaCriatura ha dit...

Carmen, em penso que no em queda altra opció que creure't, oi? D'aquí un temps en parlem per donar-te la raó, doncs. Guapa :-*

Elena... de Tarragona? Hola de nou :-) Un comentari també pot ser una cosa bastant simple i inútil, però tu fas que els teus comentaris siguin estimables. La màgia per si sola no fa res sense un bon mac o maga. Un petó.

Anònim ha dit...

:-))una abra�ada gran..que descansis petita. elena.. de tarragona

Giorgio Grappa ha dit...

Sííííííí! Foc i flama! Foc i flama! Foc i flamaaaaaaa!