3 de des. 2008

Sólo con una condición: que no se acabe esta noche


Avui un petó sobrevolarà els caps del públic, les butaques, els aplaudiments, els kleenex, els micròfons, els sospirs i les guitarres. Què passa.


15 comentaris:

namaga ha dit...

"a gon?" :P apa! doncs disfruta-ho moltissim :*

PetitaCriatura ha dit...

Namagueta, "sisplou", no em facis riure, jijijiji. És al Palau de la Música. Moltes gràcies, guapa, així ho faré :-) :-***

niña de azucar ha dit...

Segur que després del concert tens moltes coses per explicar, més encara...
Per cert, quina és la cançó en la que surt el meu nom?em deixes amb el dubte sempre...
Un petó , agafa'l ràpid que es congela!!

PetitaCriatura ha dit...

Meu! (meu de "meu, l'he agafat abans no es congeli", no meu de "meu, sóc un gat que fa meu"). Si vols demà t'explico com ha sortit vestit n'Ismael avui a l'escenari, o amb quina cançó ha començat el concert, o en quin moment li he enviat un petó volador. De fet, si m'hi poso puc arribar a saturar-te d'informació XD Hi ha una cançó de Els Pets que es diu "Com anar al cel i tornar" que no fa plorar des que m'he adonat que hi surts tu. Vigila que el teu petó rebota i fa fred!

Lluna ha dit...

Que t'ho passis molt bé!! ;)

Ojos tristes ha dit...

Disfruta reina.. disfruta!!!

Sergi ha dit...

I jo no sé per què tu creus que entenc aquest blog. No entenc ni aquest post. Assumeixo que parlem d'un concert d'en Serrano, i ho dic amb por d'equivocar-me. HI va la Robin o hi vas tu?

Capità Tux ha dit...

Mèu! Els gats fan "mèu", i no "meu"! Ai ai ai, que ells vinga a parlar-te i mira tu el cas que els fas! A no ser que la Robin haja dit "meu!" en veure el bitllet i haja escapat a córrer amb ell entre les urpes: i ja t'has quedat sense concert!

Besets, petonets i becadeteeeeeees!

namaga ha dit...

:D i en Tux quin sorollet fa? ping? o ping-ping? :*

Giorgio Grappa ha dit...

Millor que no l'animis, Namagueta, que encara ens farà un concert dels seus i ens vindrà un mal de cap, talla elefant ;-) .

claradriel ha dit...

Gaudeix!!

El text i la foto del post anterior són brutals, m'encanta haver-te descobert, ho pense cada cop que em passe per ací...

Noelia Mussol ha dit...

Buff, creo que es la canción que más canto en la ducha ;)
Me encanta!!!
déjate de historias, súbete ahí, y cántame una de Silvio...
Seguro que disfrutas!!!
besets!!

TENDER EPITHELIUM ha dit...

Jo també vaig anar-hi a Permañén i al món de la poesia del de Vallecas. Acompanyava a una ànima bessona i vaig disfrutar-lo molt. Sobretot aquesta cançó...

PetitaCriatura ha dit...

Gràcies a tots i totes pels vostres comentaris! El concert va anar ser preciós, i ell ho va fer tan bé com sempre. Veig que en som unes quantes les que cantem Vine del Norte a la dutxa o anem a Peumayen de tant en tant ;-)

Ara que sé que els gatets fan mèu, (gràcies sabi Tux...) un marramèu entonant com en Serrano per vosaltres!

PetitaCriatura ha dit...

Vull dir savi Tux! Estic fatal!