3 d’ag. 2008


- Taxi, pare. Mire, yo soy Piscis, y estoy bajo el dominio de Saturno. Y como hoy es cuarto menguante, sexto izquierda, pues me convierto en el silencio del cordero. Cuidao, que muerdo!

Un cop al mes faig cerques estúpides al google. Recopilo bocins d'informació sense sentit que jo mateixa cuso amb bones dosis d'imaginació i dramatisme, tot formant un conjunt d'idees catastròfiques plenament creïbles. Un cop al mes m'obstino a repassar blancs i negres antics que contrasten amb tota la gamma de colors presents. Els blaus marins. Els malves posta de sol. Els verds capsa. Els blancs nounats.

I és que la dosi d'imaginació lligada al dramatisme ja és innata en mi, però el curiós fenomen de la menstruació tot ho accentua.


8 comentaris:

niña de azucar ha dit...

i quina ha sigut la cerca estúpida?si no és molt preguntar clar...

Sergi ha dit...

Cerques estúpides? I no se t'ofèn el cercador, ell que és l'eina més útil del món mundial?

En Bamboo segueix intentant suïcidar-se, i jo segueixo tan sobreprotector com sempre, perquè tinc por que prengui mal. Fa dos dies que es troba malament pobret, i així no fa tan el cabra. Gràcies per preguntar.

PetitaCriatura ha dit...

niña de azucar, bah, són cerques estúpides, no mereixen més espai.

xexu, segur que s'ofèn, segur. Oooh, ara m'has deixat més preocupada! En Bamboo està malaltó? I què li passa? No donis les gràcies per preguntar, ja saps que això és com una gran família.

Patrícia ha dit...

És que al Google hi ha de tot!! Gràcies com sempre per amenitzar-nos l'estiu amb aquestes paraules tan ben trobades.

PetitaCriatura ha dit...

Ui, Ràtzia, gràcies a tu per la teva refrescant visita amb comentari inclòs :-) Espero que estiguis passant un molt bon estiu. Petonets :-*

Anònim ha dit...

ehem, sí, a vegades passen aquestes coses... però: curiós fenomen? jo encara diria més... (es poden posar insults, aquí?)

Anònim ha dit...

...un cop al mes la lluna m'obnubila i me fa cercar caminois al google...

PetitaCriatura ha dit...

aina, d'això, ehem, no et voldras pas referir a la p...piiii...a m...piiii...a de regla i la mare que la va p...piiiii...r, no? Ostres, doncs es veu que no es pot XD

ikaros, vigila que els caminois que cerquis no et fonguin les ales...