7 d’ag. 2008


Avui un cotxe ha atropellat un noi a la Gran Via. El seu cos ha quedat estès sobre l'asfalt roent i ha començat a tenir convulsions mentre esperàvem l'ambulància. La meva teoria és que això li ha passat perquè anava sol i no tenia a qui vigilar els semàfors en vermell. Qui diu semàfors en vermell també diu tempestes, malsons, ceba sense triturar, fred o anuncis televisius, tant és. La qüestió és que vigilar els semàfors vermells d'algú altre és com vigilar els teus el doble.

Nota del dia 17/08/08: He canviat la fotografia original d'aquest post perquè avui l'he vist i m'ha semblat una fotografia realment espantosa. No sé en què estava pensant quan la vaig publicar. La nova tampoc és que sigui gran cosa, però com a mínim m'agrada més. Es tracta d'un intent de recrear l'efecte d'un objectiu Tilt&Shift amb Photoshop. Gràcies per la vostra comprensió.

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Curiosa teoria la teva. No podria dir si hi estic d'acord o no, però si puc dir que quan vaig amb algú sempre el previnc quan el semàfor es posa vermell, o més ven dit, si venen cotxes, perquè sóc dels que passa força en vermell si no ve ningú.

moonlight ha dit...

m'agrada la teva teoria... quan vas acompanyat/da per aquesta vida tens una sensació més alta de seguretat i protecció (vaja, segons la persona)

EQMEVD ha dit...

I l'àngel de la guarda?
També fa vacances?

claradriel ha dit...

Què melangiós,i què trist no poder tindre a ui es vol per agafars.e

PetitaCriatura ha dit...

xexu, a mi em passa el mateix, quan vaig sola no tinc gaires miraments per creuar però quan porto algu al costat sóc de les que s'agafen de braçet XD Besets.

moonlight, és maco sentir que et cuiden i cuidar els altres :-) Penso el mateix que tu :-*

el que mai, no em diguis que tu no has donat vacances al teu àngel de la guarda... Ets una mica explotadora, no? Com se n'assabentin els de CCOO et caurà el pel! XD :-*

claradriel, pensa que també n'hi ha que es perden agafar-se a tu. :-*

Hei Jei ha dit...

suposo que tens raó, tot i que jo sóc més de protegir que no de protegida :)

gràcies per la visita!

Poeta per un dia ha dit...

... solitud i mala sort: doble maledicció...

...bona reflexió...

...salut!!...

Jesús M. Tibau ha dit...

si no vas sol, sempre vigila l'un a l'altre

Laia ha dit...

Sempre s'ha d'estar atent a qualsevol imprevist que pugui sorgir en un pas de vianants, i mirar als costats, sols o acompanyats. Aquesta és la teoria, però a vegades baixem la guàrdia i tenim disgustos. I acompanyats.... tenim més números per distreure'ns ehhhh. Un petonàs.

PetitaCriatura ha dit...

jei, de fet, Antonio Gala diu que en tota relació hi ha l'amant i l'amat. Gràcies a tu per la teva. Em va fer gràcia que parlessis del Margarita Blue, jo també guardo algun etílic record d'allà.

poeta, les malediccions estan a l'ordre del dia. Gràcies per les teves paraules :-) Salut.

jesús, mai pots refiar-te'n, però.

laia, m'has fet riure amb això de tenir més números per a distreure'ns XD És cert, no ho havia mirat així. Peto-nassos.