1 d’ag. 2008

L'estiu que no vaig fer cap reserva

Y así te sueño, de aguamarina envuelta,
de entrechocar con piedras.


L'estiu no té el posat que se li suposa quan les excavadores i l'asfalt cremen com un estat febril.

Només els diumenges, mentre cantem Alegria amb les finestretes baixades, pell tibant i peus bruts de sorra, recordo que l'estiu hauria de ser sempre gust de sal al llavis. Em pregunto què se'n deu haver fet de tota aquella sal i del meu equip d'snorkel.

La botiga d'aquaris del barri fa liquidació total. Ha de ser complicat perquè no pots vendre els aquaris abans que els peixos: l'experiència em diu que un peix sense aigua no és res.


10 comentaris:

Sergi ha dit...

Pensava que t'anaves a comprar un aquari amb peixets, cosa que la Robin, sens dubte, t'agrairia. Els peixets no.

Jo també tinc com una mena de sensació que l'estiu no és estiu, i que dista molt del que la gent passa tot l'any esperant. Fa anys que em passa, i no sé per què. Per això prefereixo la tardor, almenys el temps que fa m'agrada més.

EQMEVD ha dit...

em passa el mateix.
He estat uns dies fora.
M'ho he passat bé.
Sobretot he descansat molt, que era el que tocava.
però no sé.
jo pensava que l'estiu era una altra cosa.
A casa em diuen que no podré ser feliç fins que rebaixi el meu - sempre massa alt- nivell d'expectatives.
maybe.

moonlight ha dit...

els únics estius autèntics eren els que duraven tres mesos...

niña de azucar ha dit...

El mar, el sol, fer unes canyes, les braves...això és l'estiu. Que tots els dies siguin diumenge... Quan treballes..l'estiu no és estiu...
Un petó des de la piscina jejejeje :P

Giorgio Grappa ha dit...

Visca la improvisació!

Mireia Sala ha dit...

També hi ha estius a l'hivern... no?


Un petó :)

PetitaCriatura ha dit...

xexu, m'encanten els aquaris però crec que no en podré tenir mai més. Ostres, jo no sé si canviaria l'estiu per la tardor, eh... Potser si canviaria l'estiu per un estiu diferent. Estic intrigada amb el teu cas Bamboo. Com va? Molts petons.

el que mai, doncs jo crec que està molt bé tenir un alt nivell d'expectatives. Suposo que el problema radica en com et sents quan no s'acompleixen. Haurem d'acceptar que a vegades no tot és com ens agradaria que fos. Molts petons.

moonlight, buah, allò sí que eren vacances! :-*

niña de azucar, el teu comentari faria molta ràbia si no fos pel petó, eh! :-p El meu problema és que entre setmana desitjo que arribin els diumenges, i els diumenges penso que estaria millor treballant. Cagadubtes, en diuen. Un petó a una setmana de començar les meves vacances :-)

giorgio, és que tu ets un mestre de la improvisació... Jo no sé si seré capaç de trobar mil i una coses a fer en el meu temps lliure com tu fas. Molts besets.

clémentine, també, i platges de gel... Molts petons :-*

Laia ha dit...

Doncs trobo que aquest estiu torna a ser un estiu de debó a l'empordà. De moment he encarrilat 12 dies seguits de platja i piscina, i això sense tenir vacances encara.... Voldria que fes aquest temps tot l'any. Un petonet bonica.(Espero que no et faci ràbia el comentari).....

PetitaCriatura ha dit...

Jajajaja, Laia, és clar que no em fa ràbia, ho dic en broma. És enveja ben entesa :-) Tu és que tens molta sort de viure on vius, eh! Els diumenges dels que parlo també són a l'Empordà, i de fet, alguns dies de les meves vacances els passaré per allà. Encara et podria fer una visita i tot :-) Molts petonets maca.

Laia ha dit...

Doncs mira, quan vulguis. Seràs molt ben rebuda.Un petonet.