4 de nov. 2008


En dies clars, a Rússia el cel és infinit. Per això aquell matí et vaig dedicar la cançó que va sonar com a alarma del meu mòbil. I no era un vulgar politono, no, no. Era tota una cançó sencera, amb els seus 3'26 minuts d'un distorsionat ajuste de volumen alto a les set del matí. I que es fotin els veïns que aquell cap de setmana volien dormir: els estudiants del primer tercera, el mosso d'esquadra del segon quarta, el traficant del primer primera i la immigrant de l'entresol. Que es fotin perquè aquella cançó era per a tu, a les set del matí, a tot drap, a Rússia, cel clar.

La vida té un rerafons bromista. Jo crec que la vida té un puntet d'humor a l'estil Benny Hill, d'aquell que al principi no et molesta però que al final t'acaba carregant.

El futur era això.

14 comentaris:

Sergi ha dit...

A Rússia hi ha mossos d'esquadra al segon quarta? Ja sabia jo que acabaríem dominant el món.

Ojos tristes ha dit...

Me puede la curiosidad... que canción era???

Laia ha dit...

A Rússia carda fred, i segur que amb la boira no veus el sol. Un dia farem un concurs sobre veïns peculiars i estranyes barreges a les escales. El proxeneta i les seves noies, l'àvia maltractada pel nét que habita amb ella, els estudiants que no estudien, el veí voyeur del tercer, i la mossa que camina silenciosament a hores intempestives.
Tinc ganes de saber el títol de la cançó. O això també s'ha de negociar????? Un petó.

niña de azucar ha dit...

M'uneixo a la curiositat , quina cançó era? Per saber si els veïns van poder escoltar bona música o a més de despertar-los van haver d'escoltar regeton...

PetitaCriatura ha dit...

Veig que he tingut més èxit de convocatòria aquest cop. Sabeu què? Aquí no podeu entrar i començar a demanar com si res. No, no, aquí les coses no van així, haurem de negociar un preu!!! Juas juas juas.

xexu, ets mosso d'esquadra i casteller? I a sobre t'agraden Antònia Font? Tu ets tope autèntic, no? XD M'encanta! :-*

ojos, laia, niña, escolto ofertes.

P.D: La possibilitat del regeton m'ofen soberanament.

niña de azucar ha dit...

jajajajajajajaja ho tenia clar que t'ofendria XD però ahhh mai se sap petita, igual això dels Antònia Font és una "tapadera" XD

PetitaCriatura ha dit...

Aviam, niña de azucar, aquí la única que tapa és vostè... Crec que ens hem descentrat del què ens ocupa, perquè, per variar, s'ho fa venir bé per desviar l'atenció, i aquí això no va així, no, no, no, molt malament. Que deeeeiaaa... que escolto ofertes. Posar un preu, té preu XD

Ojos tristes ha dit...

buffff, no me lo pones nada difícil, sabes? pagaría un precio alto por saber ese título, las canciones lo dicen todo y en una canción hay muchísima información, asi que te toca a tí pedir y yo decidiré si pago...;-)

Lluna ha dit...

Hi ha moments que és necessari escoltar la música a tot trap, segur que els veïns ho hauran entes ;)

res ha dit...

catedrals plenes de sargantanes,
són verdes, són blanques,
i una flor surt dins una teulada
més groga i més alta.
dues cullerades de sucre,
suc de taronja, sa boira d'escòcia,
dues cullerades de sucre,
suc de cafè, cafè de colòmbia.
catedrals amb dormideres i dones,
se tanquen ses portes,
i, dedins, jo sé que ja som a rússia
i tocant sa veritat
d'una rasca insuperable.
a rússia hi viu sa gent amb 0 graus,
se congelen i s'aguanten.
salut!

PetitaCriatura ha dit...

ojos, gracias por tu entrega XD No hace falta ningún alto precio. La respuesta va volando por el ciberespacio hasta tu bandeja de entrada :-*

somiant, el traficant del primer primera deu pensar el mateix quan es marca festes multitudinàries a les 3 de la matinada? Perquè si és així, jo no ho acabo d'entendre gaire... Però és cert que a vegades senta super bé :-) :-*

mq, la part d'aquesta cançó que més m'agrada és la de "se congelen i s'aguanten". Quina raó que tenen, són tan savis! Moltes gràcies per transcriure-la :-) Salut!

Giorgio Grappa ha dit...

No sé si la vida té sentit de l'humor; el que sí que sé és que, sense sentit de l'humor, no hi ha qui l'aguanti. Per això he adoptat un pingüinet que camina com els personatges del xou de Benny Hill, amb les cames juntetes i de pressa de pressa.

El pingüinet trau la punta del bec per la porta del frigorífic i t'envia besets. Jo també (jo també t'envio besets, no trec el bec per enlloc!).

PetitaCriatura ha dit...

Giorgio, m'ha encantat això d'aguantar la vida amb sentit de l'humor. A mi en Benny Hill no m'agrada, però en Tux de potetes juntetes i caminant de pressa... l'adoro!!

Els pingüinets, quan fan besets, fan muac muac?? Aquí en Batman i la Robin treuen els bigotis per la finestra i fan un rum rum per vosaltres. Jo ni faig rum rum ni tinc bigotis, però us envio també molts besets!

Capità Tux ha dit...

Els pingüinets, quan fem besets, fem clic-clic! clic-clic!, i jo els hi vaig ensenyar, a en Batman i la Robin, quan estava amb eeeeeeeells!

:->