6 de maig 2008

Meu


Sincerament, jo no ho veig tan clar que es tracti d'una bona notícia. De la mateixa forma que tampoc no entenc per què la meva mestressa em va regalar un dau de peluix, de la mida del meu cap i groc.

A vegades sembla que sóc l'únic ésser en aquesta casa amb una mica de seny.

Bat.

19 comentaris:

Mireia Sala ha dit...

Pobre Batman, segur que l'obligues a fer-te companyia...
ok, és el que feia jo amb la meva gossa quan era petita, però penso que tothom ho fa... i ells miren amb cara de resignació.

Bona nit :)

L'Aprenenta ha dit...

Bat! que tu ja saps quina és la noticia?

niña de azucar ha dit...

Quina mirada que té en Batman!!Una altra pista?k dolenta k sóc pels misteris...

PetitaCriatura ha dit...

Eh, eh clémentine, shhhhttt... Que no et senti dir això!! La meva feina em costa fer-li creure que és ell qui em necessita a mi, i no al contrari... Bona nit :-)

l'aprenenta, ho va endevinar abans que vosaltres! És más listo que el hambre el punyetero :-p

niña de azucar, creu-me, posa aquesta mirada perquè sap que l'esteu veient... és un pressumit! Quin misteri! :-)

Capità Tux ha dit...

Ooooooh! Batman! Quin protàtil més xul·lo que t'han regalaaaaaaat!
Que és tot per tuuuuuu? Quina sort que tens, xatooooo, que el meu Giorgio no m'ha regalat mai cap ordinador, és un negreroooooooo! Moltes facilitats per la maquineta, macuuuuuuu! Que la gaudeixes molt i mooooooolt!

(Per cert, que guapot que surts en les afotooooooos!)

Giorgio Grappa ha dit...

Tuuuuuuuux! Deixa el teclat d'una repunyetera vegada i ves-te'n a dormiiiiiiiiir!

I no es diu "facilitats"! Es diu "felicitaaaaaaats"!

Aix, senyor, quanta paciència, amb aquest pingüí! Per què no em vaig cercar un lloro, tan discrets i tan tranquils com són...

Per cert, Petitona, això, moltes felicitats! :-) :->

(El segon és el Tux, per si no quedava clar...)

Capità Tux ha dit...

Que sííííííí, Batman, que sííííííí! Que els únics que tenim seny, som les mascoteeeeeees!

Besets, macuuuuu!

PetitaCriatura ha dit...

Ei, ei, Tux :-> i Giorgio :-), que no és aquesta la notícia!! Jajaja. En Batman només ha agafat el meu portàtil per escriure aquest post i jo l'he immortalitzat amb la càmera, però aquest portàtil ja té uns anyets! Jo també sóc una negrera i no li deixaria mai un portàtil nou a aquesta bola de pèl amb ungles, per molt assenyat que digui que és...

Encara falta una mica per conéixer el misteri misteriós... Quina impaciència!

Giorgio: els hem de vigilar d'aprop a aquest parell, eh? Que com facin pinya no ens deixaran dir ni "pio" en aquest món blogueril!

:-***

Giorgio Grappa ha dit...

Aquest és el que va "morir" sota una tassa de cafè gràcies al Batman? O era de cafè amb llet?

Aix, Criatura, quanta intriga! A veure si desvetlles aviat el misteri... I ara, el Batman, diu que no veu tan clar que siga una bona notícia: què serà? Vinga, va! Conta-nos-ho!

Sergi ha dit...

Mira, retiro el que vaig dir al post de sota. El teu gat parla clar i català, i se l'entén perfectament. La foto que li has fet és molt escaient, sembla talment que ens estigui dient això que hi ha escrit. Haurem d'esperar gaire més?

Usum ha dit...

Batman, tu dueña está como un cencerro. Te veo guapo, interesante, listo, y FELIZ...crec que pronto tendras nuevas nupcias, seguro que que será una gatita preciosa, en el fondo tienes carita de vivir sólo y quieres pareja yaaaaaaaa...miauuuu

Anònim ha dit...

Potser serà un video??? joo, es q no en tinc ni idea!!! Tens ben ensenyat al batman, aquí, mirant, sense soltar ni prenda tu! Mira que l'he intentat sobornar amb un tall de pernil dolç, pero ni així...

Anònim ha dit...

weno, l'anònim anterio era jo, que bueno, soc anònima igualment, pero mira, sembla més personal ;)

Paola Vaggio ha dit...

Però quina és aquesta notícia ??? el teu gat podria fer un bloc-cat XD

anna g. ha dit...

Què maco que és en Bat... :)

PetitaCriatura ha dit...

Giorgio, quina bona memòria! Aquest és el succesor d'aquell malaguanyat ordinador... Des de llavors, portàtils, batmans i cafès amb llet són termes antagònics. Ja falta menys per conéixer la notícia :-o

xexu, té cops amagats aquest gat. A mi sovint també em sorprèn. Tot i això, no et pensis que sempre té un discurs tan clar i català, només és que sap vendre's molt bé davant vostre :-)

usum, jajaja, me ha hecho gracia lo del cencerro, mi madre lo dice mucho XD Ui, ui, ui... Hasta aquí puedo leer :-p

txeri anònima :-p Aquest gat és raro raro, no li agrada el pernil dolç. Però t'explicaré un secret: m'han dit que s'emociona amb el iogurt narural!

memoria XD No li penso deixar més l'ordinador, l'altre dia el vaig enxampar visitant pàgines de gatitas dulces y cariñosas molt rara.

bitxo :-) En realitat s'hi posa bé perquè sap que el mireu.

Unknown ha dit...

Batman, estás ENOOOOORME. Como mi gato, más o menos. Qué afortunados sois de tener unas dueñas que os miman tanto y os dan toda la comida que queréis. Y dile de mi parte a tu mestressa que no se haga tanto la interesante y desvele ya el misterior.

Ronroneos

Anònim ha dit...

gatitas dulces i cariñosas el batman? naaaaa.... ara que hi he pensat he caigut en què sé el misteri... i no va de raviolis!!!!

PetitaCriatura ha dit...

mac, qué guai verte aquí :-) No estarás diciendo enorme como eufemismo de gordo, no? Porque lo que le pasa a Batman es que tiene la piel de la barriga muy estirada para poder separar mucho las patas cuando corre y salta. Cuela? :-p Las mestressas que mimamos así a nuestras mascotas, nos merecemos mestressas que nos cuiden igual de bien XD Ronroneos ruidosos :-**

la dietrich, veus què bé que va pensar de tant en tant? XD M'encanten els raviolis Hero, aquells que van en llauna i que quan els poses al plat suren en salsa indefinida. També hi ha la variant tortellini. Shhhttt... Misteri misteriós! :-*