16 de maig 2008

Edicions


Sigo siendo Han Solo, y ella Leia entre mis brazos.

Se m'han caigut tres botons de tres camises diferents en tres dies consecutius. Ja hi tornem a ser amb les forces còsmiques i els seus senyals de constel·lacions que no sé interpretar. I això sense tenir en compte la planta del peu esquerre, tot el dia amb un pica pica que no sé què vol dir.

Però encara no he après a cosir i sé que he fet tard a les cues dels cinemes. Als setembres. A les manifestacions multitudinàries. Als enfonsaments de vaixells.

Sort en tenim de l'Indiana Jones, que torna per a què no cessem en la recerca de tresors. Sort en tenim dels tràilers que encara estan per enregistrar.


14 comentaris:

Sergi ha dit...

Quins senyals més estranys que reps, a aquest pas aviat et quedaràs sense camises. Hauràs d'aprendre a cosir. Després me n'ensenyes.

niña de azucar ha dit...

Senyals...estem envoltats d'elles, només cal fixar-te i donar-li el significat que tu vulguis. Si no trobes el significat jo et puc donar un :)

PetitaCriatura ha dit...

xexu, surt més a compte aprendre a cosir que anar comprant camises, oi? Ja ho veig... Fan cursets per a ignorants de l'art de cosir botons? Buf, quina mandra XD :-*

niña de azucar, jo no sé si és que sóc una paranoica o què, però jo també hi crec en els senyals! Trobar-hi el significat ja és una altra història XD De debò que tu me'n pots donar un? I tant que vull! (Quina intriga) :-*

niña de azucar ha dit...

I tant k et puc donar un!!faltaria més, ara que qualsevol semblança amb la realitat...
mira el botó que cau es senyal de que arriba la calor i les camises es neguen a anar cordades, o bé que has de deixar perdre alguna cosa que portes al damunt..no sé, no em decideixo.
El peu que et pica...has mirat si tens alguna cosa al mitjó??es que no em surt res per pica pica al peu a la base de dades de senyals cosmiques...

PetitaCriatura ha dit...

M'agrada, m'agrada!! Em penso que és una mica de les dues possibilitats. Menys mal que no has dit "el botó que cau és senyal que t'estas engreixant i que portes fatal la operación biquini 2008" XD

Sobre el pica pica que no surt a la base de dades... Has aconseguit que em tregui la sabatilla i m'examini minuciosament el mitjó. El resultat és: por cosa enganchada no me viene nada. Em penso que aquest senyal té alguna cosa a veure amb llevar-se amb el peu esquerre. Demà provaré a llevar-me amb el dret, aviam què passa.

Moltes gràcies per les teves fantàstiques interpretacions, niña de azucar :-)

Bona nit :-*

Anònim ha dit...

uhmm cosir botons no és difícil, agulla amunt, agulla avall... A més, tenint una excavadora a la feina no saps cosir botons?? No m'ho crec!

Als setembres mai s'hi arriba tard. Es el mes 0, encara que diguin que es el 9. I al 0, mai s'hi arriba tard...

Oh, que espessa estic avui! Un petó amb mel, n'has trobat per allà?

El tacte de les paraules ha dit...

Petita criatura, això dels botons...d'Operació bikini res de res! xD

Jo tampoc sé cosir, no passis pena...

Ah, i el 'pica pica', sí, jo provaria d'aixecar-me amb el peu dret, però compte, no fos cosa que ara et piqui el dret!

heheh. Una besada

moonlight ha dit...

uix, aquestes senyals són clares... vol dir que... mmm, que la roba està mal feta? jeje

visca, l'indi!

Noelia Mussol ha dit...

pue ssí que es raro sí, además el 3 es un núero muy simbólico en la mayoría de las culturas. No sé, tú piensa que algo maravilloso está a punto de pasar. y bueno, yo tampoco sé coser... aprendemos?

Patrícia ha dit...

Per un altre dia amb pressa, samarreta i avall!

Unknown ha dit...

L'indi, los expedientes...los bons tornen!!
El pica pica del peu poder amb polvos talco se't calma...nuse.

Giorgio Grappa ha dit...

Oh, sí, l'Indiana Jones està al caure! Com es diu la nova pel·lícula? "Indiana Jones i el misteri dels botons caiguts"?

:-*

PetitaCriatura ha dit...

clémentine, de debò que no en sé! Segur que faria una destrossa... Per sort, els mesos són cíclics i si faig tard a un setembre, poder n'hi hagi més. Gràcies per la teva mel, jo encara no n'he trobat cap potet per aquí :-( Molts petons :-**

el tacte, m'alleuja saber que no sóc l'única... Saps? Sempre penso en això de llevar-me amb el peu dret, però quan arriba l'hora de la veritat (quan sona el despertador) no estic per anar mirant peus XD Una besada amb peu dret.

moonlight, sens dubte, això vol dir que les camises d'ara ja no són el què eren :-) Visca! :-*

noelia mussol, al final vamos a ser un@s cuant@s en las clases de labores! Quizás nos hagan precio especial para grupos XD Los triangulos son mágicos, pero también peligrosos...

ràtzia, així m'agrada, senzillesa al poder! XD :-*

txeri, l'indi torna amb 65 anys! S'ha de ser molt indi, eh?! XD Podria fer un acudit molt dolent i dir que els polvos ho calmen tot, però no el faré XD La picor ja m'ha passat, em quedaré amb les ganes de saber què carai volia dir :-)

giorgio XD "Indiana Jones y los botones malditos" Jo ja tinc les entrades! :-**

Unknown ha dit...

jajajajaja, sóc de la broma fàcil jo ;)
Ja tens les entrades?? uatlaaa