6 de des. 2008


Sovint et trobo entre els primers quatre pensaments del dia. Cafetera, menjar dels gats, tu, persiana. L'ordre pot variar, però ets el punt d'inflexió de totes formes.

Ahir, la meva companya de feina i persona regal em deia en un missatge: Matí horrorós, cada cop hi ha més curro. Les setmanes són cada cop més frenètiques i insubstancials. Quin vertigen pensar que salvar-se consisteixi en sentir tan sols durant els primers instants del dia i entre residus d'inconsciència. Cafetera, menjar dels gats, tu, persiana. La resta, poca cosa més que matins horrorosos. Incongruències al cap i a la fi, perquè allò que realment ajuda a respirar és posar el cor en les coses.

I a tu t'ha tocat, tan congelada i pura, lluny del desastre, ser el meu breu pensament on poder posar-hi l'inconscient per tal de sobreviure.

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Em sap greu perquè el to del post és tristot, però m'ha encantat el principi, els quatre pensaments. Els comparteixo tant!

Jesús M. Tibau ha dit...

almensy tens aquests 4 pensaments dolços on aferrar-te

Mireia Sala ha dit...

uhmm els meus quatre primers pensaments del dia són cafè, carpeta, aquarel·les?, autobús. jajaj possiblement es podria fer un estudi amb els 4 primers pensaments de cada persona

Un petó de dissabte amb sooooool :)

Poeta per un dia ha dit...

... el vertigen ens porta a oblidar aquests pensaments que, com lleganyes, potser ens han acompanyat tota la nit però que, amb un cop d'aigua freda, cal desfer per tal d'encarar la voràgine del dia a dia... cada cop valoro més la vida tranquil·la i el temps per pensar, encara que els pensaments siguin tristos, melangiosos, d'abscència... en el fons, és el que ens fa ser humans, no? la resta del dia, la jornada laboral, ens converteix en poc més que màquines de producció més o menys eficient...

... ànims, i no abandonis, per res del món, els primers pensaments del dia, no s'ho val!

... petonets!

Giorgio Grappa ha dit...

Jo m'apunto al cafè i el Tux vota decididament pels gatets.

EQMEVD ha dit...

es curiós com les setmanes passen tant i tant de pressa...
comparteixo pensaments i treva matinal.
Què ens queda sinó?

Martadoes ha dit...

Les meves quatre són: tu, son, Cuní, Nano (el meu gos). Ordre variable, també. Però jo sóc més positiva. El curro tampoc m'agrada, però em dóna els diners per fer el que sí que m'agrada i estic convençuda que un dia o altre aconseguiré viure sense haver de treballar.

Anònim ha dit...

Els meus quatre pensaments del matí són per aquest ordre: merda haig d´anar a treballar, cafè, quina roba em posaré i hòstia que tard que arribaré. Però desprès en algun moment del dia penso en tu i en la Mac. I faig tot el que puc.