29 de des. 2008

Alquimia en el Laboratorio Kosmos del Doctor Noestamossolos


Llenço hores a l'abocador.

Què propers el no-res del què parla l'Albert i la totsolesa que anomena n'Octubrina. Què propers i brillants.

Ja no hi ha una mama que et digui "després no soparàs" quan et veu picar entre hores.

16 comentaris:

Sergi ha dit...

M'encanta la paraula totsolesa, l'he sentida als d'Antònia Font. El significat no, eh, la paraula en si, com capavallada, però les dues són igual de tristes.

coses2 ha dit...

Jo abans per les vacances de Nadal triava un llibre que fos un bon totxo i així tenia alguna cosa per matar el temps. Ara tinc la sort d'haver d'anar a treballar els dies que no són festa. I no sóc la única que avui s'ha llevat contenta d'anar a la feina, que per aquí ja n´he sentit un parell.
Bon viatge de cap d'any.

niña de azucar ha dit...

Els abocadors fan pudor...jo les llenço a la DS, mucho más higiénico, andevaparar

Anònim ha dit...

jo també n'he llençat moltes a la ds aquests últims dies, però algunes també han sigut profitoses. però, a qui li cal sopar si ja pica? a vegades només cal canviar l'ordre de les coses

Martadoes ha dit...

Més que llençar-les, jo puc dir que les he invertit en res, la qual cosa m'ha reportat amplis beneficis!!!

namaga ha dit...

petitona ensimismada :( dale gas! dale gas! que el cap d'any ja està a punt d'arribar! i molt bonica la fotografia :*

PetitaCriatura ha dit...

xexu, a mi també m'agraden molt aquestes dues paraules. I n'hi ha una altra: el verb travelar. Som una mica frikis de les cançons d'AF o m'ho sembla a mi? XD

coses2, a mi sempre em passa que desitjo les vacances i al final acabo desitjant treballar. Res no ens està bé, eh? Moltes gràcies :-)

niña de azucar, no et pensis, al meu abocador no hi ha DS però hi ha un tetris que em té enganxadíssima. I després passa que veig peces que no encaixen abans de dormir... Quin horror. No vull ni pensar com seria l'abocador si tingués una DS!

aina, què bo això que dius... És clar! Només cal canviar el punt de vista. :-)

Marta, m'agraden els teus comentaris perquè són d'allò més optimistes XD M'alegro que hagis aprofitat la inversió! :-)

namagueta ensaimada :-p Això ja ho tenim aquíiiiii!!! Quins nervis! Dale gas, dale gas!!! XD Guapa :-*

Ara sí, fins l'any vinent! Us desitjo a tots una entrada d'any fantàstica i uns 364 dies posteriors encara millors. Besets i besades!

Mul ha dit...

Hoy ni con la ayuda del traductor he conseguido entender res!!! Pero bueno, te mando un beso, jajaja!

PetitaCriatura ha dit...

Jajajaja, Mul, lo traduje yo también y lo pensé. Esta vez no queda tan bien, hay palabrejas complicadillas. Si quieres intento hacer una traducción, pero tampoco creo que te pierdas gran cosa, eh XD De todas formas, agradezco mucho tu interés y tu beso, y te mando otro, ale. Muaaacs! :-p

Anònim ha dit...

..i pel 2009 jo em quedo amb el laboratorio del doctor Kosmos..Por respirar, por confiar de nuevo y volver a creer...un molt bon any.

claradriel ha dit...

No les llences, fotografia-les, que valen molt.


Un beset, preciosa.

Mireia Sala ha dit...

T'aconsello que llençis les hores dins la banyera, així floten i les pots pescar quan en necessitis unes quantes. És evident que funciona...

Bon any nou, amb una mama inclosa (suposo que a poder ser prefereixes la mateixa de sempre) que et digui tants cops com ho volguis "després no soparàs"!

uf... que extrany ha quedat tot! Un petó!

c. ha dit...

Si hagués de triar entre la imatge i el text, no sabria sortir-me'n...

Anònim ha dit...

Què guai! Vull ser una alquimista cosmonauta i viure en els somnis dolços que t'aferren als llençols com un iman. En el somnis mai no hi ha totsolesa, petiteta, es reciclen i es treuen somriures i abraçades per a tots. Molts d'anys i feliç any nou!

Anònim ha dit...

Un any nou és com un full abans de ser encetat: lluny de ser una terra erma, és la possibilitat de redreçar el fil de la nostra història, de lliurar-nos a l’esperança de canviar l’argument allí on ens convinga, de mantenir el compromís per la paraula. Que no ens falte inspiració per l’any que comença! Bon any nou!

PetitaCriatura ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris i bons desitjos pel 2009, sou preciosos!