6 de febr. 2008

Vos estim a tots igual


M'ha semblat molt interessant l'entrevista que recull avui El Periódico de Catalunya a Michael Losier, de professió "preparador" i que ha popularitzat l'anomenada llei de l'atracció. En destaco la idea general amb aquestes tres preguntes:

-¿Què he de fer per atraure el que vull?
-Primer t'has de preguntar quina vibració emets. Si analitzes els resultats que estàs obtenint, sabràs la vibració que emets. Fes una llista de les coses que fas, que penses i que dius. La majoria de la gent es fixa en el que no vol, i així aconsegueix el que no vol. Les persones atrauen allò en què es fixen. La raó primera per la qual la gent no aconsegueix el que vol és perquè utilitza paraules negatives com "no", "mai", "no vull". Quan parles del que no vols, hi estàs prestant atenció.

-És com anar al Google i escriure "no futbol"...
-Exacte. El buscador t'oferirà tot el que tingui a veure amb futbol. Focalitza't en el que vols.

-Molt bé. ¿Què més?
-Presta energia i atenció a allò que vols. Molta gent fa la llista del que vol i després la guarda al calaix, i així és impossible. Has de llegir la llista cada dia o parlar-ne o fer un collage o també resar. Això explica per què les oracions sovint funcionen. Resem pel que volem, no pel que no volem.

La podeu llegir sencera aquí.


La fotografia d'avui va dedicada a la Bruna, perquè sembla que se n'ha sortit triomfant de la segona intervenció a la que l'han sotmès i per fi li donen l'alta. Segur que ella sempre ha desitjat recuperar-se.

Valenta supervivent.

3 comentaris:

namaga ha dit...

confesso: jo en tinc una que em diu: just abans d'entrar a casa mira el cel (està sempre estrellat i és preciós) i quan ho faig em sento més contenta, molt bon dia petitona i m'agrada el teu post, tu també ets molt valenta!

Ojos tristes ha dit...

Petita,

Ya has hecho tu lista?? yo empiezo ahora.

Me alegro que Bruna se recupere y salga adelante, hemos de aprender de ella y desear recuperarnos. Lo conseguiremos.

PetitaCriatura ha dit...

És bona aquesta, namagueta!! Hauriem de mirar més enlaire, ens perdem moltes coses boniques per no fer-ho. Un petó, guapa, i gràcies!

Así me gusta, Ojos, hay que ser positiva. Cuando la termines no olvides leerla y recordártela a menudo, sino no sirve :-) Un besazo.